Nothing brings people together like good food

Over ons

Brunch en lunch in een sfeervol kader

Lichtovergoten hoekpand aan de ophaalbrug te Oudenaarde, op wandelafstand van de markt

Ongedwongen genieten van een origineel ontbijt of een royale brunch in het hartje van Oudenaarde.

BOEF vind je terug in een lichtovergoten hoekpand aan de ophaalbrug te Oudenaarde. In deze brunch- en koffiebar kan je de hele dag terecht om voluit te genieten. We serveren een vers ontbijt, geurende koffie, verfrissende dranken, een lekkere lunch of zoetigheden.

Boef

Eten en drinken, met gezelligheid als rode draad. Want waarom niet? Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, en de gezelligste! Waarom niet je date wat vroeger inplannen, brunchen in de namiddag, je kater in stijl trotseren? Neem plaats aan een van onze tafeltjes, of vlij je neer op de poefjes in de zithoek met een dampende kop koffie of een huisgemaakte limonade. Iedereen is welkom van dinsdag tot en met zaterdag voor ontbijt, brunch, lunch en een koffietje in de namiddag!

Hanne & Tsoike

Partners Hanne en Tsoike zijn echte horeca experts. Na het opdoen van heel wat ervaring in diverse etablissementen, stampten de twee in 2014 hun eigen zaak uit de Oudenaardse grond. Brassérise bleek meteen een schot in de roos en het restaurant groeide al snel uit tot een vaste waarde in het gastronomielandschap.

Vijf jaar later schrijft het koppel een nieuw hoofdstuk in hun smaakvolle verhaal. De gedreven ondernemers kochten een prachtig hoekpand in het centrum van Oudenaarde. Het historische gebouw werd met het nodige respect en geduld gerenoveerd en omgedoopt tot Boef. Een prachtige, sfeervolle plek voor een hartelijk ontbijt of ongedwongen brunch.

Het ondernemersduo realiseerde dit huzarenstukje dankzij een fikse portie doorzettingsvermogen, de passie voor koken, liefde voor het vak en bovenal een positieve mindset!

Zin gekregen in BOEF?